Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

In Lumea Asta Prost Facuta

In Lumea Asta Prost Facuta. In lumea asta prost făcută, rahaţii fut în loc să pută,/ iar futacioşii consacraţi nu pot să fută de căcaţi. Nivelul cursului euro este tinut artificial de bnr. Totul mi se pare superficial.secolul vitezei. Ma gandeam la lumea asta. Diferenta gaz uzina sau landou ?

Ii spune cineva elenei ca *autoironia* facuta de altii pe adresa unei persoane se cheama doar *ironie*. In lumea asta prost facuta, cacatii scriu in loc sa puta, iar scriitorii consacrati nu pot sa scrie de cacati! Stam pe net, facem figuri, compunem rime, ca e prea multa munca sa schimbam lumea in bine; Selecția nu se face după merit, după talent, după valoare. Pai , as vrea sa abordez doua subiecte intr un singur post , desi sunt diferite din toate punctele de vedere :

Moisescu Flavius On Twitter Lupulalbastru1 Libertatea Bute L A Falimentat Pe Badea Stii Vorba Aia In Lumea Asta Prost Facuta Cacatii Scriu In Loc Sa Puta
Moisescu Flavius On Twitter Lupulalbastru1 Libertatea Bute L A Falimentat Pe Badea Stii Vorba Aia In Lumea Asta Prost Facuta Cacatii Scriu In Loc Sa Puta Source from : https://twitter.com/moisescuf/status/207086455904931841
Prost k asta nu am mai vazut )•••. Nivelul cursului euro este tinut artificial de bnr. In lumea asta prost făcută. Stam pe net, facem figuri, compunem rime, ca e prea multa munca sa schimbam lumea in bine; Au trecut cateva zile de la ultimul meu articol.

In lumea asta prost făcută.

Am luat o placă de lemn de pin 200x20x18 și a ieșit asta. Dar nu in asta consta sa fii prost. Prost k asta nu am mai vazut )•••. Fiinte umane mor pe capete in diverse parti ale globului, incepind in siria si terminind in yemen. In 1987 prin brasov se spunea pe la colturi:

Au trecut cateva zile de la ultimul meu articol. In lumea asta prost făcută. Stam pe net, facem figuri, compunem rime, ca e prea multa munca sa schimbam lumea in bine; Diferenta gaz uzina sau landou ? In lumea asta prost făcută, rahaţii fut în loc să pută,/ iar futacioşii consacraţi nu pot să fută de căcaţi.

Victor Hugo Mizerabilii Pdf Pdf Txt
Victor Hugo Mizerabilii Pdf Pdf Txt Source from : https://pdfcookie.com/documents/victor-hugo-mizerabilii-pdf-nlz13engrx25
„în lumea asta prost făcută… De la lume adunate si inapoi la lume date!gafe epice ale comentatorilor sportivi,de la fiinta umana a lui graur pana la flegmele lui mocanu! Tonton, menirea e substantiv….a meni e verb….mai bine sa taci, chiar daca ai putea da impresia ca esti prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice dubiu 😉. Nu mai avem timp de nimic. Banicioiu nicu, ministrul sanatatii in guvernul lui ponta la momentul #colectiv :

Stam pe net, facem figuri, compunem rime, ca e prea multa munca sa schimbam lumea in bine;

Cam asta e parerea mea despre idealisti. În lumea asta prost făcută. Oricum cand vom ajunge sa trecem la euro. Fiinte umane mor pe capete in diverse parti ale globului, incepind in siria si terminind in yemen. Prost k asta nu am mai vazut )•••.

Update la cutia culisantă… diverse vali miercuri, 9 septembrie 2020, 17:07 5184 34. Oricum cand vom ajunge sa trecem la euro. Poate invers, eminescu a trait inaintea lui ulterior, a fost adaptata, cred ca de eminescu: Tonton, menirea e substantiv….a meni e verb….mai bine sa taci, chiar daca ai putea da impresia ca esti prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice dubiu 😉. In lumea asta prost făcută.

Vp3iqcsmgfhxqm
Vp3iqcsmgfhxqm Source from : 4 days ago
Nu mai e deloc surprinzator ca fatalitatile din aceste razboaie nu agita starile de spirit si nu mai cutremura. Ma gandeam la lumea asta. 26 martie, 2015, 3:48 am. La ora asta sint in desfasurare circa 30 de conflicte armate in lumea asta a noastra prost facuta. Cam asta e parerea mea despre idealisti.

… într/o lume a non/valorilor în care selecția se face după.

Banicioiu nicu, ministrul sanatatii in guvernul lui ponta la momentul #colectiv : In lumea asta prost facuta, rahatii scriu in loc sa puta,/ iar scriitorii consacrati nu pot sa scrie de rahati :). Stam pe net, facem figuri, compunem rime, ca e prea multa munca sa schimbam lumea in bine; … într/o lume a non/valorilor în care selecția se face după. Diferenta gaz uzina sau landou ?

Posting Komentar untuk "In Lumea Asta Prost Facuta"