Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Accidentul De La Mihailesti

Accidentul De La Mihailesti

Se implinesc 10 ani de la tragedia din mihailesti. Imaginile dezastrului exploziei de la mihailesti (video).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Victimele de la mihailesti spun ca nu vor sa se capatuiasca in urma procesului intentat vinovatilor de accident. Explozia de la mihăileşti, soldată cu 18 victime este denumirea sub care este cunoscut cel mai mare dezastru produs pe şoselele din românia. Un auto a iesit in afara partii carosabile, din primele date o singura persoana e ranita usor.

Accident La Mihailesti Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=dm0_NmJySpg
Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu azotat. Stiri interne • pe 02.09.2019 la 08:20. „în premieră cu carmen avram readuce în centrul atenţiei tragedia de la mihăileşti, judeţul buzău, la 10 ani de la accident.

De teama ca scenariul sa nu se accidentul a avut loc la intrarea in localitatea mihailesti, iar in primele minute de cand a fost anuntata producerea acestuia au fost evacuate toate.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoturismului, care a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital. Cosmin șontică 20 martie 2018. Tragedie fără margini lângă mihăilești!

Pe data de 24 mai 2004, la ora 5:50 în comuna mihăilești, județul buzău, pe dn2 (segment din drumul european e85). Explozia de la mihăileşti, soldată cu 18 victime este denumirea sub care este cunoscut cel mai mare dezastru produs pe şoselele din românia. Imagini dramatice au fost filmate la accidentul de pe e85, lângă mihăilești, în județul buzău.

3 Ani De La Tragedia De La Mihăilesti Antena 3
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/3-ani-de-la-tragedia-de-la-mihailesti-33035.html
Buzau comemorare explozia de la mihailesti marturii supravietuitori. In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoturismului, care a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital. 'nu am platit prea mult pentru cainii de la mihailesti'.

'nu am platit prea mult pentru cainii de la mihailesti'.

Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu azotat. Filmul tragediei de la mihăileşti, de duminică după amiază! „în premieră cu carmen avram readuce în centrul atenţiei tragedia de la mihăileşti, judeţul buzău, la 10 ani de la accident.

Imagini dramatice au fost filmate la accidentul de pe e85, lângă mihăilești, în județul buzău. Zona din localitatea mihailesti, unde un tir care transporta 800 de butelii a luat foc, vineri, a fost filmata din aer cu ajutorul unei drone. Un auto a iesit în afara partii carosabile.

Dezastru Explozie In Lanţ La Mihăilesti După Ce Un Tir Cu Butelii A Luat Foc
vizitati articolul complet aici : https://www.mandri.ro/dezastru-explozie-in-lant-la-mihailesti-dupa-ce-un-tir-cu-butelii-a-luat-foc/
Victimele tragicului accident de circulaţie produs, ieri, la mihăileşti erau din zimnicea. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu azotat. În urmă cu puțin timp, pe e 85, la intrare în localitatea mihăilești, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, după ce cabina unui tir a fost cuprinsă de flăcări.

Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu azotat.

Filmul tragediei de la mihăileşti, de duminică după amiază! Un tanar in varsta de 24 de ani, domiciliat in ilfov, care se deplasa dinspre buzau spre urziceni, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula din directia opusa, condus de un tanar de 30 de. Autorităţile au decis astfel să închidă dn2.

Posting Komentar untuk "Accidentul De La Mihailesti"