Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Secretele Vaticanului Biblia Falsificata

Secretele Vaticanului Biblia Falsificata

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Cred că o mulţime dintre voi aţi auzit până acum de biblioteca secretă a vaticanului, adică locul din bibliotecă unde publicul larg nu are acces, ci doar un număr redus de cardinali din jurul papei.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ce mare secret ascunde vaticanul de 2 milenii cu privire la extratereştri? Limba latină se trage din română. De ce tocmai mussolini a fost cel care a fondat cetatea vaticanului?

Secrete Nestiute Cer Si Pamant Romanesc
vizitati articolul complet aici : https://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/secrete-nestiute/
Secretele vaticanului rămân fascinante şi acum, la fel ca în urmă cu 2000 de ani, când sfântul petru era crucificat pe locul actualei bazilici care îi poartă numele. Comisia de specialişti a avizat autenticitatea manuscriselor şi chiar a propus revizuirea unor pasaje din biblie, pentru a corespunde adevărului. Aceasta este pentru prima şi probabil ultima dată când părăsesc vaticanul.

Vaticanul este inima bisericii catolice și papa (pontifex maximus) este capul bisericii și liderul suprem spiritual al tuturor catolicilor din lume.

Foarte puţini dintre cei care trec pragul cetăţii vaticanului bănuiesc că aici sunt ascunse unele dintre cele mai importante documente secrete, menite să. 0 ratings0% found this document useful (0 votes). El libro del pueblo de dios la biblia (traducción argentina).

Cu ajutorul bibliei, sfânta biserică guvernează omenirea. De ce ar ţine secret vaticanul asemenea materiale? Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a noii ordini mondiale?

Bombă La Vatican O Biblie De Acum 1500 De Ani Confirmă Că Iisus Christos Nu A Fost Crucificat Crystal Ivc
vizitati articolul complet aici : https://crystalivc.wordpress.com/2015/12/31/bomba-la-vatican-o-biblie-de-acum-1500-de-ani-confirma-ca-iisus-christos-nu-a-fost-crucificat/
Ale unor evenimente care au avut şi au loc la sute şi mii. În anul 1992, în franța, este publicată cartea biblia confiscată în care se spune că, din ordinul vaticanului,aceste texte au fost ținute secret zeci de ani. Cu toate acestea,in decursul timpului,vaticanul a desecretizat anumite informatii,si chiar a pus la indemana publicului larg prin acces online,biblia gutenberg si alte manuscrise foarte vechi,insa.

Ascunde vaticanul informatii conform carora crucificarea a fost o înşelătorie?

Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a noii ordini mondiale? Adevărul privitor la arhivele secrete ale vaticanului pornește de la o traducere greșită din latină. Cu ajutorul bibliei, sfânta biserică guvernează omenirea.

Bucureşti , 2001 , allfa. În biblioteca vaticanului există camere secrete despre care nici înaltul prelat însuși nu știe. Goo.gl/w7u6hm biblia este de departe cea mai cunoscută şi publicată carte de pe pământ.

De Ce A Falsificat Vaticanul Istoria Umanității Thepoc
vizitati articolul complet aici : https://www.thepoc.ro/de-ce-a-falsificat-vaticanul-istoria-umanitatii/
El libro del pueblo de dios la biblia (traducción argentina). Pentru ca omenirea să nu ştie când va veni acest sfârşit al lumii. Vaticanul a dat publicităţii nu demult, pentru prima oară de la începuturile papalităţii, o serie de documente din arhivele secrete.

În biblioteca vaticanului există camere secrete despre care nici înaltul prelat însuși nu știe.

Evreii știu adevărul,de aceea au falsificat biblia sí ascund adevărul. Cei 265 de papi de până acum nu au fost, cu toţii, nişte fiinţe fără de prihană. De ani după ce a fost scrisă biblia.

Posting Komentar untuk "Secretele Vaticanului Biblia Falsificata"