Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Floresti

Apartament 2 Camere Floresti

Găsește apartamentul la care visezi, spațios și bine amplasat, în județul cluj! Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în floresti.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

It takes a 5 minute walk to get to several supermarkets, and 10 minutes by car to get to one of the city's malls. Vând apartament 44mp în floresti pe strada cetății nr 334( aproape de pepco, carrefour, penny.,profii,stație de autobuz, școală și grădiniță privata și de stat). Persoana fizica/agentie persoana fizica agentie constructor lichidator.

Apartament 2 Camere Floresti Zona Vivo Cluj Napoca 4380
vizitati articolul complet aici : http://www.clickimobiliare.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-floresti-cluj-napoca-4380.html
Welt imobiliare intermediaza inchirierea unui apartament cu 2 camere decomandate, situat in floresti zona somesului. Living cu bucatarie de tip openspace, un dormitor, o baie si o loggie. Explorează și apartamente cu 2 camere de închiriat!

Welt imobiliare intermediaza inchirierea unui apartament cu 2 camere decomandate, situat in floresti zona somesului.

Living spatios, hol, dormitor, bucatarie, dresing, baie, pod. Apartamentul este decomandat, compus din o camera de zi, bucatarie. Se afla la 2 minute de statie autobuz 2 minute de magazin.

Apartament cu 2 camere in orasul floresti. Klik imobiliare propune spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat in floresti, zona atelierul de pizza in suprafata utila de 59 mp apartamentul este compartimentat din living + bucatarie, dormitor, baie si hol ; Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în floresti.

Apartament 3 Camere Floresti Cluj Napoca Adroe Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroe.top/realty-buy/?header=Apartament+3+camere+Floresti&city=Cluj-Napoca
Cauți mai multe imobiliare de închiriat? Welt imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament 2 camere in floresti, zona porii. Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere in zona muzeul apei.

Cauți mai multe imobiliare de închiriat?

Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata de 75 mp, este compartimentat in: Apartament 2 camere de vanzare in floresti. Persoana fizica/agentie persoana fizica agentie constructor lichidator.

Apartament cu 2 camere, situat in cluj napoca, cartierul floresti, zona tauti. Apartamentul are suprafata utila de 58 mp, este decomandat, are 2 camere: Vând apartament 44mp în floresti pe strada cetății nr 334( aproape de pepco, carrefour, penny.,profii,stație de autobuz, școală și grădiniță privata și de stat).

Apartamente De Vanzare Florești Columnaresidence Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.columnaresidence.ro/apartamente-floresti
Apartamentul se vinde finisat, cu baia si. Apartament 2 camere, semidecomandat, avand suprafata utila de 42 mp, situat la parterul unui imobil de 2 niveluri, in comuna floresti. Apartamentul oferit spre vanzare are o suprafata de 75 mp, este compartimentat in:

Apartamentul se vinde finisat, cu baia si.

Explorează și apartamente cu 2 camere de închiriat! Imobiliare cluj vinde apartament cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 1 al unui imobil nou de 3 etaje, constructie recenta. Welt imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu doua camere situat in floresti, strada horea, la distanta de 5 minute fata de magazinul profi somesului, stadion floresti si mijloacele de transport in comun (m21, m22, m26).

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Floresti"