Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Erbicid Stomp 330 Ec Mod De Folosire

Erbicid Stomp 330 Ec Mod De Folosire

Stomp 330 ec este un erbicid cu activitate reziduala, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale stomp 330 ec nu impune restrictii in rotatia culturilor. Fraze de risc si siguranta.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Stomp se foloseste la floarea soarelui in doza de 5 l/ha si la soia in doza de stomp poate fi folosit si la culturile de cartof, porumb, livezi, arbusti fructiferi, capsun. Daca dau cu erbicidul stomp 330 ec pe arbagic si incepe ploaia mai isi face efectul erbicidul? Erbicidul stomp 330 inhiba atat diviziunea celulei cat si alungirea acestuia in meristemul radacinilor sau a tinerilor lastari.

Erbicid Pe Baza De Pendimetalin Basf Stomp Aqua Ambalaj Mic Seminteplante Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.seminteplante.ro/3651-erbicid-stomp-aqua-microambalat.html
Środek przeznaczony do stosowania przez użytkowników profesjonalnych. Pendimethalin 33% β/ο, βοηθητικές ουσίες 67% β/β εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων. Fitofarmacia ro stomp 330 ec erbicid rezidual cu actiune de sol omologat pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate.

Stomp 330 ec este un erbicid cu activitate reziduala, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale stomp 330 ec nu impune restrictii in rotatia culturilor.

Dezvoltarea buruienilor este stopata dierct ca urmare a absorbtiei prin varfurile de crestere. Fitofarmacia ro stomp 330 ec erbicid rezidual cu actiune de sol omologat pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate. Stomp 330 ec se utilizează la culturile şi în dozele conforme cu tabelul de mai jos

Stomp 330 ec este un erbicid cu activitate reziduala, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a unor specii de dicotiledonate anuale. Astfel, poți folosi acest erbicid pentru legume, cereale sau viță de vie. To stomp® 330 ec είναι εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων.

Stomp Aqua Agroinnovation Erbicid Selectiv Cu Aplicare La Sol
vizitati articolul complet aici : https://agroinnovation.ro/product/stomp-aqua-erbicid/
Στο βιοχημικό επίπεδο επηρεάζει τη λειτουργία της μίτωσης με παρεμπόδιση του σχηματισμού των μικροσωληνίσκων της μιτωτικής ατράκτου. Stomp 330 neturėtų būti naudojamas labai lengvuose dirvožemiuose ar užliejamose dirvose. Perioada si modul de aplicare al erbicidului stomp aqua sunt stabilite in functie de selectivitatea manifestata de speciile produsul este usor de folosit si nu lasa reziduuri in echipamentele de umplere sau stropire.

Mod de acțiune și utilizare:

Stomp 330 ec is a herbicide from basf, used in barley, corn, eggplant, garlic, pepper, potato, rye, soybean, sunflower, tobacco, tomatoes product information. Stomp 330 ec este un erbicid pe baza de pendimetalin, din clasa dinitroaniline. To stomp® 330 ec είναι εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων.

Stomp 330 ec este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate avantajele folosirii erbicidului stomp 330 ec: Erbicidul are activitate de lunga durata. Stomp 330 ec este un erbicid aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor spectrul de activitate si mod de folosire:

Stomp 330 Ec Erbicid Basf Pce
vizitati articolul complet aici : https://www.pce.ro/basf-erbicid-stomp-330-ec.html
Pendigan 330 ec este un erbicid pelicular utilizat in combaterea buruienilor monocotiledonate folosit pentru: Środek przeznaczony do stosowania przez użytkowników profesjonalnych. Astfel, poți folosi acest erbicid pentru legume, cereale sau viță de vie.

Exceptii fac culturile de sfecla si spanac care sunt mai sensibile mod de actiune:

Stomp 330 ec este un erbicid cu activitate reziduala, aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate mod de utilizare. Stomp 330 ec este un erbicid aplicat la sol, pentru combaterea buruienilor spectrul de activitate si mod de folosire: Stomp 330 ec este un erbicid rezidual cu actiunea la sol.

Posting Komentar untuk "Erbicid Stomp 330 Ec Mod De Folosire"