Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ferme De Porci Care Vand Purcei

Ferme De Porci Care Vand Purcei

Produse care îmi plac (3). Ei vand dejectiile cultivatorilor de teren care le folosesc ca ingrasamant.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Descoperiti purcei la preturi reduse 13 purcei vietnamezi, 2 scroafe dintre care 1 gestanta, schimb, astept oferte. Ferma de porci dambovita vinde purcei de carne selectionati special pentru ingrasat. In tot acest timp nu li se da altceva sa manance decat laptele care il sug de la dejectiile sunt inca o sursa de venituri pentru crescatorii de porci.

Porci Vietnamezi De Vanzare 1 265 Anunțuri Gratuite Din Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.nozi.ro/cautare/porci-vietnamezi-de-vanzare
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa intrati si pe siteul nostru www.porculvesel.ro. Pe okazii.ro cumperi online porci cu reducere si livrare gratuita din stoc. Ei vand dejectiile cultivatorilor de teren care le folosesc ca ingrasamant.

106 694 просмотра 106 тыс.

Crescătorul de purcei de rasă tradițională spune că ferma este iluminată, încălzită, se face permanent curățenie și igienizarea încăperii, iar. Fermierii din olanda vand prin intermediul berkmortel& agrirom s.r.l. Vand purcei orce rasa mananca orce le dați varsta de la 8 săptămâni pana la 5 luni pret de la 300 lei pana la 500 lei mai multe detalii la telefon 0784 355 573.

Am purcei de doua luni si de vand purcei de 8 saptamani, ințărcați si porci maturi (femele) hraniti natural, cu boabe, fara. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa intrati si pe siteul nostru www.porculvesel.ro. Poti adauga anunturi rapid, fara confirmare pe email

Purcei De Carne Dambovita S C Pamnic Com S R L Id 908335
vizitati articolul complet aici : https://www.bizoo.ro/firma/pamnic/vanzare/908335/purcei-de-carne
Purcei ferma de pasari exotice la ion creanga. Descoperiti purcei la preturi reduse 13 purcei vietnamezi, 2 scroafe dintre care 1 gestanta, schimb, astept oferte. Metal tratat pentru porcine porci purcei adapatori porci purcei suzete.

Cumpara porci, purcei moldova porci in orhej moldova — de la gosudarstvennoe predpriyatie po selekcii i gibridizacii svinej moldsuinhibrid in porci, purcei moldova concentrare:

Purceii ajung ferma de porci pamnic com ofera spre vanzare purcei de carne cu greutatea peste 20 kg, proveniti din linii genetice ameliorate special create de pic. Amenajarea fermei, sistemele de adăpost porci, scroafe, purceii intarcati. Produsul a fost adaugat cu succes in lista de produse favorite.

Metal tratat pentru porcine porci purcei adapatori porci purcei suzete. Pentru detalii, astept cu interes apelul dvs. Descoperiti purcei la preturi reduse 13 purcei vietnamezi, 2 scroafe dintre care 1 gestanta, schimb, astept oferte.

Porci De Vanzare Din Rasele Duroc Si Pietrain 0727 649 200
vizitati articolul complet aici : https://porci-de-vanzare.ro/
Femelele din această rasă au insticte. Zona este draganesti vlasca judetul teleorman. Vand urgent porc crescut in conditii de casa.

Vindem vierusi, scrofite, scrofite gestante, purcei.

Produse care îmi plac (3). Ferma de porci peris ferma de porci peris. Vand porci de carne rasa pietrain ei sunt crescuti natural in propria noastra ograda de la tara.

Posting Komentar untuk "Ferme De Porci Care Vand Purcei"